“Atatürk varken Peygamber'in liderliğine ihtiyaç yok”

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken Peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

30-04-2008


CHP Denizli İl Başkanı Kavak, canlı yayında Denizli Vali Yardımcısı Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüyle ilgili öyle bir kıyaslama yaptı ki stüdyo buz kesti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafız Bölge programına canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in sözlerini yorumlarken inanılmaz bir mukayese yaptı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken program sunucusu A. Hakan Coşkun hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı. (Kanal A)

Etiketler : #Atatürk   #varken   #Peygamber'in   #liderliğine   #ihtiyaç   #yok   
YORUMLAR
  • john   07-05-2008 14:21

    ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN HAZRETİ MUHAMMED (S.A.V.) İ nasıl olur da olmayan aklıyla kıyaslamaya çalışır. önce biraz beyin satın alsın

  • karayazılı mehmet   30-04-2008 16:26

    ALLAH ın RESULU ALEMLERE RAHMET olarak gönderilen kutlu nebiyi sıradan insanlarla kıyaslama cehaletinde bulunan bu kişiler MÜSLÜMANLARIN kusallarına her fırsatta hakaret etme cüretini nerden alıyorlar. ey sefiller biz size ALLAH VE RESULLERİNİ SEVİN diye dayatma yapıyor muyuz? siz de biraz edebinizi takınıp sevdiklerinize saygınız varsa kimseye dayatmaya kalkışmassınız sizin sevdikleriniz size bizim sevdiklerimiz bize

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN