Allah Rasulü'ne (a.s.) Ankara'nın göbeğinde sinkaflı küfür edilmesine Müslümanlar niçin sessiz?

Danimarka'da ve Fransa'da Allah Rasulü'ne (a.s.) hakaret edildiğinde ayağa kalkan Türkiye Müslümanları, Ankara'nın göbeğinde mescid basıp Allah Rasulü'ne sinkaflı küfürler savuran alçaklara ve Emniyet güçlerinin o alçakları değil onlara karşı çıkan Müslümanları göz altına almasına niçin sessiz?

13-03-2017


İslam ve Hayat

Bilindiği gibi geçtiğimiz Cuma günü, Ankara'da faaliyet gösteren İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV)'da kılınan Cuma namazına yönelik provokatif bir eylem gerçekleşmişti. Önceden planlı olarak Vakfa geldikleri anlaşılan bir grup hutbe esnasında olay çıkarmış ve ardından polis çağırarak namaz öncesi vaaz veren ve hutbe okuyan Yalçın İçyer ve Hayat İsaoğlu'nu göz altına aldırmışlardı.

İLKAV'da yaşananların önceden planlanmış bir provokasyon olduğunun en açık kanıtı, olay çıkaranlardan birinin, Emniyet Müdürlüğü'ndeki tartışma sırasında vakıftan bir Müslümanın "Erdoğan peygamber mi ki eleştirilemez olsun" sözleri karşısında "Sizin peygamberinize..." diye başlayan sinkaflı küfürler savurmuş olmasıdır.

Bir AKP'linin, Allah Rasulü (a.s.)'a bu şekilde küfretmesi düşünülemeyeceğine göre, belli ki bu kişiler önceden planlı bir provokasyon için Vakıftaki Cuma namazına gelmişler.

Allah Rasulü (a.s.) bizim için canlarımızdan evladır. O'na hakareti asla kabul edemeyiz, içimize sindiremeyiz. Konunun takipçisi olmak tüm Müslümanların üzerine borçtur.

Şimdi soru şu:

Danimarka'da ve Fransa'da Allah Rasulü'ne (a.s.) hakaret edildiğinde ayağa kalkan Türkiye Müslümanları, Ankara'nın göbeğinde mescid basıp Allah Rasulü'ne sinkaflı küfürler savuran alçaklara ve Emniyet güçlerinin o alçakları değil onlara karşı çıkan Müslümanları göz altına almasına niçin sessiz?

Etiketler : #Allah   #Rasulü'ne   #(a.s.)   #Ankara'nın   #göbeğinde   #sinkaflı   #küfür   #edilmesine   #Müslümanlar   #niçin   #sessiz?   
YORUMLAR
  • Çetin Yıldırım   15-03-2017 09:37

    Rehberimiz, öderimiz, bizi zincirden kurtarıp özgürleştiren Resule hakaret edenlerin korunduğu gün gibi ortada. Rabbimiz bize güç ve dayanışma bilinci ver. 'Bütün insanları, liderleriyle birlikte çağırdığımız gün, kimin kitabı sağından verilirse, işte onlar kitablarını okurlar ve onlara en küçük bir haksızlık yapılmaz'. İSRA 71 Bizlerin lideri belli...herkesin lideride biliniyor...

  • elhamdulillah   14-03-2017 15:15

    Elhamdulillah. Allaha ortaksiz kulluk edenler ile ona ortak kosanlarin mucadelesidir bu. Elhamdulillah La ilahe illalah diyenñer ile la ilahe illa koltuk diyenlerin mucadelesidir. Kendisinden habersiz hic bir islem yapilamayan iktidar sahipleri dunyada da ahirette de rezil olacaklardir.Insaallah. Elhamdulillah

  • Ahmed Kalkan   13-03-2017 14:03

    Müslümanların boğazına "evet" takıldığı için sesleri çıkmıyor. Bu cami baskını, cemaate ve ondan çok fecisi Peygamberimize sövülmesi, vaaz eden ve hutbe okuyan hocaların tutuklanması CHP döneminde olsaydı, bak müslümanlar nasıl şahlanırdı? Danimarka'daki karikatüre tepki gösterip yürüyüşler yapan müslümanlar, aman iktidarı rahatsız etmeyelim telaşına girdiler. Herkes her yaptığından hesaba çekilecek. Bu sövmelerin ve cami baskınların hesabı da mutlaka sorulacak.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN