Alçak siyonistler gemi azıya aldı

Batı Yaka’da Filistinlilerden zorla gasp edilen arazilerin üzerine inşa edilen yerleşim merkezlerine yerleştirilmiş olan Yahudi göçmenler, Nablus ve çevresinde Filistinliler'e ait ekili arazileri ateşe verdi.

21-07-2009


Siyonist işgal devleti, dünyanın değişik beldelerinden Yahudi göçmenleri Filistin topraklarına nakletmekte ısrar ederken onlar, yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli yok etmeye çalışıyor. Batı Yaka’da Filistinlilerden zorla gasp edilen arazilerin üzerine inşa edilen yerleşim merkezlerine yerleştirilmiş olan Yahudi göçmenler bugün yine tarihi karakterlerini ortaya koyarak ekini ve nesli yok etme amaçlı saldırılarını tekrar etti, Nablus’un çevresinde ekili arazileri yaktılar.

Bölgeden gelen haberlerde bildirildiğine göre bugün çok sayıda Yahudi yerleşimci Nablus’un güneyinde Tell ve Maduma arasında kalan bölgeye saldırarak ekili arazileri ateşe verdi. Siyonist işgal yönetimi ise bu vahşi saldırıya herhangi bir müdahalede bulunmadı.

Yahudi göçmenlerin bu saldırıyı işgal devletinin Korfaneyn adlı iki Yahudi yerleşim merkezini kaldırmasını protesto amacıyla düzenledikleri bildirildi. Ne kadar ilginçtir ki Siyonist devletin getirip zorla gasp edilmiş arazilere yerleştirdiği Yahudi göçmenler kendi devletlerine protestolarını da Filistinlilerin ekili arazilerini yakarak gerçekleştiriyorlar. Siyonist devlet de, bu işte bir kaybı olmadığı için herhangi bir müdahalede bulunma ihtiyacı duymuyor. Çünkü ekini ve nesli yok etmek her ikisinin de ortak karakteri. 

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Alçak   #siyonistler   #gemi   #azıya   #aldı   
YORUMLAR
  • HUSEYIN SASMAZ   24-07-2009 17:15

    Konferans Öncesi Tutuklandılar Bugün Ankara ve İstanbul emniyetinin yapmış olduğu operasyonla KöklüDeğişim çalışanlarından 3 kişi göz altına alınarak emniyet müdürlüğüne götürülmüştür. Yapılan bu zulmün KöklüDeğişim dergisinin konferanslarını durdurmaya yönelik olduğu açıktır KöklüDeğişim Çalışanlarından Ercan Tekinbaş, Murat Seven Ankara’daki evlerinden ve İstanbul Temsilcimiz Musa Bayoğlu ise İstanbul’daki evinden bugün sabah saat 6.00 civarında hukuki hiçbir mesneti olmaksızın tutuklanarak sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştür. KöklüDeğişim Dergisinin 26.07.2009 günü İstanbul’da düzenleyeceği konferans öncesi konferansta konuşma yapacak konuşmacıların tutuklanması yapılan zulmün KöklüDeğişim dergisinin konferanslarını durdurmaya yönelik olduğu açıktır. Traji komik olan ise yapılacak bu konferansın daha önce İstanbul valiliğinden ve emniyetinden izin alınmış olmasıdır. Konferansı durdurabilmek için illegal bir yol olan bu tutuklama yolu emniyetçe seçilmiş ve uygulanmıştır. İslami Fikirlere dayalı aylık siyasi bir dergi olan KöklüDeğişim bu tür zulümler ile daha öncede karşılaşmış fakat yolundan asla geri dönmemiştir, bu zulümde bizi yolumuzdan asla geri döndüremeyecektir. KöklüDeğişim İslam ile Değişmek ve Değiştirmek için yoluna hız katarak devam edecektir. kokludegisim

  • HUSEYIN SASMAZ   21-07-2009 14:26

    KÖKLÜ DEĞİŞİM DERGİSİ'NDEN KONFERANSA DAVET islamdevleti.org 20 Temmuz 2009 Pazartesi DEĞİŞİM KONFERANSLARI MÜSLÜMAN ÂLEMİN İÇİNDE BULUNDUĞU HAL VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUŞMACILAR ERCAN TEKİNBAŞ Müslümanlar Hilâfetin İlgası İle Neler Kaybettiler MUSA BAYOĞLU Hilâfetin Yeniden İnşası Aklen Mümkün Müdür? ALİ DİKİCİ Müslümanları Kalkındıracak Olan Hilâfetin Şer'i Delilleri Tarih: 26 Temmuz 2009 Pazar Saat: 14:00 Adres: Esenler Hakkı Başar Spor Kompleksi Tuna Mah. Hakkı Başar Sokak Esenler Tel: 0212 611 58 52

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN