AKP'ye muhalif olmakla, düşmanlık yapmanın farkı

AKP'ye karşı İslami muhalefete evet, CHP-Ergenekon-Cemaat ittifakıyla birlikte AKP'ye düşmanlık yapmaya hayır diyoruz.

28-03-2014


Bizler sistemin tüm aktörlerinden beri olduğumuzu, Allah'ın hükmünden başka hiçbir hükme, İslam'dan başka hiçbir nizama razı olmadığımızı ve dolayısıyla batıl bir nizamın devamına hiçbir surette destek olmayacağımızı hep söylüyoruz. 

Bununla birlikte, kendilerini Müslüman olarak niteleyen bazı çevrelerin, son dönemde AKP muhalifliğinin ötesinde, İslam düşmanı sol-sosyalist ve ulusalcı kesimlerle ve onların yeni müttefiki Gülen grubuyla kolkola dizginlenemez bir AKP düşmanlığı yapmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. 

AKP gidince her şeyin yoluna gireceğini düşünen bu arkadaşlara sadece CHP-Ergenekon döneminin ne menem bir şey olduğunun sembolik vesikası durumundaki, Dersim'deki bir mağarada bulunan insan kemikleri ile Diyarbakır'da bir mağarada bulunan Kur'an sayfalarını hatırlatmakla yetinelim. 

AKP'ye karşı İslami muhalefete evet, CHP-Ergenekon-Cemaat ittifakıyla birlikte AKP'ye düşmanlık yapmaya hayır diyoruz.

(İslam ve Hayat)

Etiketler : #AKP'ye   #muhalif   #olmakla   #   #düşmanlık   #yapmanın   #farkı   
YORUMLAR
  • ademoğlu   02-04-2014 19:54

    la şarkeyte la garbeyte innecetül islam. islamın karşsında hiç kimse,hiçbir kurum,hiçbir oluşum olamayacağı gibi kıyaslanan veya kıyas konusu yapılan tartışılamaz islami gündemde olamaz şeytanın sagdan yaklaşımından dolayı asla savunulamaz yani bizim gündemimize oturamazlar bile böyle karşılaştırma yapılması bile yanlış.bunlar kuranı çiğnetti bunlar karışmıyor olurmu bunlarda kuranı liberal anlayışların oyuncağı yaptı daha fenasını yapmaktalar.

  • mbozac   30-03-2014 12:17

    kardeşlerim İslam hep asıldır... hiçbir şeyin antisi de muhalifi de değildir... beşeri değildir ki mukayese edilebilsin.. iki cendere arasında kalmamalıyız... üçüncü; aslen birinci yol yolumuzdur, başkası değil.. güzel ve doğru söz İslamın sözüdür.. bu söze tabi ve talip olanlara selam olsun...

  • kemal songür   29-03-2014 10:27

    Ha Sisi ha Mursi deyip mazoşist tekfirci zihinlerin yaklaşımlarından da beriyiz, Çünkü Sisi gibilerine bütünüyle hasım iken Mursi gibilerine hısımız ve hısım olduklarımıza karşı merhametle uyarıcı ve yanlışları dillendiren müslümanca yaklaşanlardanız. Tayyib Erdoğan'a yürüdüğü kulvardan dolayı İslami kaygılarımızla muhalifiz, fakat Tayyib'e İslam'a olan hıncından dolayı savaş açan bariz din düşmanlarına da hasımız. İlkeli ve adaletli yaklaşımı içinde barındıran bu yaklaşımınızı destekliyorum. selam ve dua ile.

  • Musab   28-03-2014 17:35

    Allah razı olsun Şükrü kardeşim, işte tam da bu duruş muvahhidlerin duruşu olmalı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN