Ak Partili Başkandan akla ziyan benzetme

AKP'nin seçimden yüzde 49 oranla tek başına iktidar olmasından sonra ilginç bir benzetme yapan Fatma Şahin, "7 Haziran Uhud, 1 Kasım ise bizim Hendek Savaşı'mızdır" dedi.

03-11-2015


Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, seçim koordinasyon merkezinde bulunan bilgisayardan seçimi takip etti. Seçim sonuçlarının AKP iktidarını göstermeye başlamasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelerek, Uzer'i milletvekilliği için tebrik etti.

İHA'nın haberine göre Şahin, yaptığı değerlendirmede ise seçim zaferi için ilginç bir benzetmede bulundu. Şahin, Hz. Muhammed (sav) döneminde yapılan Uhud Savaşı'nı 7 haziran seçimlerine, Hendek Savaşı'nı ise 1 Kasım seçimlerine benzetti. Şahin, "Kadınlar gençler her birimiz tek vücut olduk. O ilk günkü aşkla yola çıktığımızda 7 Haziran'da yaşadığımız aslında bir Uhud’du. 7 haziranUhud, 1 Kasım ise bizim Hendek Savaşı'mızdır. Uhud Savaşı'nda nasıl ders alındıysa, Hendek Savaşı yaşandıysa, 1 Kasım bizim Hendek Savaşı'mızdır. Bu şehrin yüzde 61'i Türkiye’nin yüzde 70'inden çok daha önemli. Bölgenin sigortasıyız. Bütün İslam coğrafyasının şu anda baş aktörüyüz. Birileri her gün korku siyaseti yaptı. Her gün bir bomba patlayacak diye, bir milletvekili daha fazla çıkaralım diye milleti korkuttular. Ama sandıkta millet onlara gerekli dersi verdi. Bu millet beni korkutma çalış kardeşim dedi” şeklinde konuştu.

Etiketler : #Ak   #Partili   #Başkandan   #akla   #ziyan   #benzetme   
YORUMLAR
  • Ali derda   05-11-2015 17:18

    Gülsem mi, ağlasam mı!?... Hadsizlik böyle bir şey olsa gerek!.

  • Muradi   03-11-2015 19:53

    Kur'an'ı terk etmenin sonucunda ortaya çıkan sapıklığın bir sınırı yoktur.

  • mensur senyigit   03-11-2015 14:07

    Fatma sahinin,laik cumhuruiyettin bir bekcisi olarak,yaptigi bu cirkin benzetmenin,islamla,Allah‘diniyle,uhud ve hendek savasiyle iliskilendirilecek bir yani yok.islami bir politik malzeme yapmak,kimin haddine.bu bir cinayettir.partinin,islami,muslumanlarin,maslahati olarak yapilan isleri,uygulamalari adina,halkin,isci,koylu,esnaf,asgari ucretler,hak ve hukuki olan seylerden,halkin yararina olan seyleri,deklere etseydi,eyvallah.dini konularda,ihtisas sahibi,kanaat onderlerinin,muslumanlarin isidir.onlar islam adina,kutuluklerini,muslumanlara,islama sicratmasinlar bu yeter.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN