Ahmed Kalkan'la Ramazan Umresi'ne davet

Kalem-Der tarafından organize edilen Ahmed KALKAN'ın katılımlarıyla, Ramazan ayının son 15 gününü Mekke ve Medine'de tevhid penceresinden Hz. Peygamberimizin dava mücadelesini konu alan ders ve sohbetlerle gerçekleştirilecek umre programına, sizlerde ailece katılabilirsiniz.

04-05-2015


Ahmed KALKAN'ın katılımlarıyla, Ramazan ayının son 15 gününü Mekke ve Medine'de tevhid penceresinden Hz. Peygamberimizin dava mücadelesini konu alan ders ve sohbetlerle gerçekleştirilecek umre programına, sizlerde ailece katılabilirsiniz.
 
Son Başvuru Tarihi: 20 Mayıs 2015
 
Gidiş Tarihi: 2-3 Temmuz 2015
 
Daha geniş bilgi almak ve kayıt yaptırmak için irtibat Numarası: 0537 449 34 95
 

Etiketler : #Ahmed   #Kalkan'la   #Ramazan   #Umresi'ne   #davet   
YORUMLAR
  • Fatma CEREN   11-05-2015 14:53

    Yanıtı için İslam ve Hayat sitesine teşekkür ederim. Ancak, düşünce ve tavır/amel aynı düzlemde yol almalıdır. Anımsadığım bu düşüncenize rağmen benzeri ilanları sitenizde neredeyse her sene gördüğümden tekrar sorma gereği duydum. Elbette, elzem bir konu değil. İhtilaflar olması da mümkün. Fakat sitenin yanlış bulduğu bir amele teşvik edici reklam/davet haberi yayınlama sorumluluğunu gözden geçirmeli diyor ve tekrar teşekkür ediyorum. Selamlar.

  • ali derda   10-05-2015 15:32

    "Önerimiz odur ki, Hacc ve Umre ibadetlerimizi mümkün olduğunca bir defayla sınırlandıralım,..." gibi bir ibare var. Yorumlardaki görüşlerinizi destekler mahiyette hiç gidilmemesi gerekiyor! diye bir açıklama yok. Olmaması da gerekiyor.

  • İslam ve Hayat   09-05-2015 07:49

    Ve aleykum selam Fatma Hanım. Hacc ve Umre konusunda söz ettiğiniz haber-yorumumuzun linki aşağıdadır. Bizim bu konudaki düşüncemiz ve tavrımız değişmiş değil. Allah'a emanet olun. http://islamvehayat.com/8425_muslumanlara-hacc-ve-umre-konusunda-bir-oneri.html

  • Fatma CEREN   08-05-2015 15:57

    Ben bu sitede, Suud'un izlediği politika ve stratejik kararları nedeniyle, Hacc ve umreye gidilmemesi gerektiğine yönelik bir yazı okumuştum. Hatta o zaman arkadaşlarla bu konuyu uzun uzun düşünmüş, konuşmuştuk. Sitenin tavrı mı değişti yoksa bu konuda herhangi yeni bir fikir mi var, bilgilendirirseniz seviniriz. Selamlar.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN