Afrika'da Metin Yüksel su kuyusu

Geliri yardıma muhtaç ve savaşın devam ettiği İslam beldelerine aktarılacak olan Şehadet Takvimi'nin ilk hayır kapısı Afrika kıtasında açılıyor.

21-01-2010


Geliri yardıma muhtaç ve savaşın devam ettiği İslam beldelerine aktarılacak olan Şehadet Takvimi'nin ilk hayır kapısı Afrika kıtasında açılıyor.

Konuyla ilgili Şehadet Takvimi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Afrikada şehid olan kardeşlerimizin aziz hatırasına yaptıracağımız ve istişareler sonucunda adının Şehid Metin Yüksel olarak konulmasına karar verdiğimiz su kuyusunun yapımına yakında başlanacaktır. Siz değerli takipçilerimiz alacağınız bir Şehadet Takvimi ile Afrikada açtıracağımız bu su kuyusuna destek olabilirsiniz.

İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla açılacak olan su kuyumuzun başlangıcından bitimine kadar tüm süreci sitemizden takip edebilirsiniz...

Ayrıca alacağınız her Şehadet Takvimi ile İslam coğrafyalarında Şehid olan kardeşlerimizin ailelerine ve özellikle yetimlerine destek olacak, bu coğrafyaları ve yetimlerini sahiplenmiş olacaksınız. Şehadet Takviminin tüm geliri bu bölgelere ve bu bölgelerde şehid olmuş kardeşlerimizin ailelerine bağışlanacağını özellikle vurgulamakta fayda görüyoruz.

Tüm internet sitelerini ve duyarlı tüm müslüman kardeşlerimizi bu kampanyamıza destek olmaya çağırıyor, desteklerinizden dolayı şimdiden sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz..."

Siparişler sitenin Sipariş bölümünden ve [email protected] mail adresinden verilebilir...

Etiketler : #Afrika'da   #Metin   #Yüksel   #su   #kuyusu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN