28 Şubat senaryoları daha inandırıcıydı!

Bugün gazetesinden Adem Yavuz Arslan, "28 Şubat senaryoları daha inandırıcıydı!" yazısında, militarizmin "İrtica İle Mücadele Planı" kapsamında Erzincan merkezli operasyonunu gündeme getiriyor ve şu ifadelere yer veriyor:

02-12-2009


 İslam ve Hayat

Bugün gazetesinden Adem Yavuz Arslan, "İrtica İle Mücadele Planı", "Kafes Operasyonu Planı" gibi son yıllarda militarizmin peşinde koştuğu darbe planlarıyla ilgili önemli bir yazı kaleme aldı.  Arslan, "28 Şubat senaryoları daha inandırıcıydı!" yazısında, militarizmin Erzincan merkezli operasyonunu gündeme getiriyor ve şu ifadelere yer veriyor:

"Gizli tanıkların anlattığına göre; jandarma irtibatlı olduğu iki sivile sahte tanıklık yapmaları yönünde baskı yapmış. Göl kıyısında bulunan bombaların emniyete ait olduğu yönünde tanıklık yapmaları istenmiş. Yine bir başka gizli tanığın ifadesine göre ki anlaşılan bir cemaat evinde kalıyor, bomba ve örgütsel doküman koyması için baskı görmüş. 800 milyar gibi bir meblağ önerilmiş, olmamış ailesi tehdit edilmiş.

İfadelerde yer alan bir bölüm var ki üzerinde ayrıca durmak lazım. Gizli tanıklardan birisi tutuklanan binbaşı ve üsteğmenin sözlerini aktarırken şunları söylüyor. Askerler sahte ifade vermesini istedikleri şahsa "Ergenekon davası Amerika'nın desteklediği Fethullah Gülen cemaatinin komplosudur. Polis de Amerikan destekli bir cemaatin hakim olduğu bir teşkilattır. Terörle mücadele edenler cezalandırılıyor" demişler. Bu görüşü bir yere not etmek ve altını çizmek lazım.

Dosyada sadece gizli tanık ifadeleri yok. Teknik veriler tanıkları doğruluyor."

Bu bilgilerin ardından Arslan, uygulamaya konan bu komplo senaryolarıyla ilgili şu çarpıcı tesbitte bulunuyor.

"Bu tablo karşısında ne denir? Birileri kendi vatandaşına komplo kurmaktan asla vazgeçmiyor. Senaryolar yazıyor. Dünle bugün arasındaki tek fark da 28 Şubat'ta yazılanların daha inandırıcı olmasıydı."

Etiketler : #28   #Şubat   #senaryoları   #daha   #inandırıcıydı!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN