15 yaşında zinanın yasal, evlenmenin yasak olduğu "Müslüman" (!) Türkiye

Bakın yalnızca şu 2022 yılı içinde "sevgilileriyle" zina etmek için bulundukları otel, apart daire, günlük kiralık ev gibi fuhuş bataklıklarında pencereden, balkondan atılıp veya atlayıp ölen, "sevgilileri" tarafında silahla vurulup, bıçaklanıp vs katledilen onlarca genç kızın acı haberini okuduk. Hal böyle iken, bu Allah'sız, Kitap'sız tağut düzeni, 15 yaşındaki zani ve zaniyelerle değil, genç yaşta evlenenlerle uğraşmakta, şeytanın hizmetçiliğini yapmaktadır.

13-12-2022


İki gün önce (Pazar günü) İstanbul Esenyurt'ta polis ekipleri bir terör kampını basar gibi bir düğün salonuna baskın düzenledi.
 
Baskının sebebi, 17 yaşındaki bir gençle 15 yaşındaki genç kızın düğününün yapıldığına dair polise yapılan bir ihbar.
 
Polis ekipleri düğün salonunu basıp düğünü dağıttı, genç çifti de gözaltına alıp karakola götürdü.
 
Kısacası ailelerin ve gençlerin rızası ve düğün sevinciyle gerçekleştirilen bir evliliğe engel olundu.
 
Bizim evlilik yaşıyla ilgili yaklaşımımız Kur'an'a dayalıdır ve Rabbimiz Nisa suresi 6. ayette "nikah çağı"na ulaşmaktan söz etmekte ve bunu da fiziki ve akli olarak büluğ şartının birlikte gerçekleşmesine bağlamaktadır.
 
Bu çerçevede, kişiden kişiye değişmekle birlikte büluğ konusunda alt sınırın 17-18'ler olduğu kanısındayız. Fakat ayette bu yaşın kişilere göre esneklik gösterebileceği de ima/ifade edilmektedir.
 
Dolayısıyla 15-16 yaşındaki gençler şayet böyle bir karar verirse, aileler ve meşru (İslami) idare bu konuda rüşd/büluğ gözlemi yaparak evliliğe reşit olup olmadıkları konusunda karar verebilir.
 
Dolayısıyla Türkiye'de İslami bir yönetim olsaydı, Esenyurt'taki düğün töreni terör kampı basılır gibi basılmaz, öncesinde gerekli tedbirlerle bu evliliğin olup olamayacağı belirlenerek gerekirse düğün birkaç yıl ertelenirdi, mesele hallolmuş olurdu.
 
Ancak, Türkiye'de Allah'ın ölçü ve hükümlerini esas alan İslami bir yönetim yerine, bir asırdır Allah'ın ölçü ve hükümleriyle savaşan tağuti bir düzen egemen olduğu için, 15 yaşında evlilik yapmak, kolluk kuvvetlerince kameralar eşliğinde basılıp engellenmesi gereken büyük bir suç olarak konumlandırılırken, 15 yaşında zina yapmak yasal görülmekte, hatta okullar, Tv kanal(izasyon)ları, gazeteler vs ile teşvik edilmektedir.
 
Bakın yalnızca şu 2022 yılı içinde "sevgilileriyle" zina etmek için bulundukları otel, apart daire, günlük kiralık ev gibi fuhuş bataklıklarında pencereden, balkondan atılıp veya atlayıp ölen, "sevgilileri" tarafında silahla vurulup, bıçaklanıp vs katledilen onlarca genç kızın acı haberini okuduk. 
 
Hal böyle iken, bu Allah'sız, Kitap'sız tağut düzeni, 15 yaşındaki zani ve zaniyelerle değil, genç yaşta evlenenlerle uğraşmakta, şeytanın hizmetçiliğini yapmaktadır.
 
Rabbim bize, faizi, zinayı, kumarı ve tüm münkeratı yasal gören bu tağut düzeni yıkmayı ve kendi ölçülerini bu coğrafyada egemen kılmayı nasip etsin.
 
(Şükrü Hüseyinoğlu / İslam ve Hayat)

Etiketler : #15   #yaşında   #zinanın   #yasal   #   #evlenmenin   #yasak   #olduğu   #Müslüman   #(!)   #Türkiye   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN