1430'a acılı fakat ümit dolu giriyoruz

Rabbimizden, 1430'u İslam Milleti için mübarek kılmasını ve bizlere zaferlerle taçlanan bir yıl yaşatmasını niyaz ediyoruz.

28-12-2008


İslam ve Hayat

Bugün (Pazertesi) inşaallah yeni bir yıla adım atıyoruz. Hicri 1430 yılına Şehid Gazze'nin yaşadığı büyük acılar eşliğinde giriyoruz. Gazze'nin yanı sıra yürek coğrafyamıızn birçok parçası zulüm altında acı, ızdırap ve yıkımlarla karşı karşıya.

Yaşadığımız toprak parçasında da zulüm kol gezmeye devam ediyor. İslami değerler hayattan kovulmaya, tahkir edilmeye devam ediliyor.

Evet, Hz. Peygamber ve beraberindeki ilk Kur'an Nesli'nin zorluklarla dolu bir mücadele sürecinden sonra Yesrib'in İslamlaşması yönünde elde ettikleri büyük kazanımla birlikte yaşanan Hicret yolculuğunun başlangıç teşkil ettiği Hicri Kameri takvime göre yeni bir yıla adım atıyoruz. Acılarımız dinmek şöyle dursun daha da katmerleşiyor, küresel zulüm odakları İslam dünyasındaki işbirlikçileriyle birlikte İslami değerleri tarih sahnesinden silmeye çalışıyor. Hergün onlarca Müslüman zalimlerce katlediliyor, yurdundan yuvasından ediliyor, baskı ve zulümlere maruz bırakılıyor.

Buna karşılık dünyanın dört yanında İslami direnişin güçlenen sadası bize inşaallah güzel günleri müjdeliyor.

Rabbimizden, 1430'u İslam Milleti için mübarek kılmasını ve bizlere zaferlerle taçlanan bir yıl yaşatmasını niyaz ediyoruz. 

Etiketler : #1430'a   #acılı   #fakat   #ümit   #dolu   #giriyoruz   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN