"Paralel" operasyon ve "Hükümet medyası" ahlakı (!)

Takvim "gazetesi", manşetiyle pes dedirtti. Böyle bir habercilik, böyle bir haber sunumu mu olur? İnsan düşmanlık yaptığında bile ahlaklı olmalı değil mi?

23-07-2014


İslam ve Hayat

17 ve 25 Aralık'ta Hükümet'e yönelik gerçekleştiirlen yolsuzluk operasyonu ambalajlı darbe girişiminden sonra Hükümet kanadından ilk ciddi karşı adım dün geldi. Gülen cemaatinin Emniyet yapılanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

Bu operasyonun "hükümet medyası"nın kimi organlarınca sunumu ise, Türk medyasının bildik ahlak ve ölçü tanımayan, en ciddi konuları bile magazinel bir alaycılıkla ele alan tarzını yansıtıyordu.

Takvim "gazetesinin" haberi ise, "pes" dedirtecek cinstendi. "Gazete", Fethullah Gülen'in göz ve gözaltlarını gösteren büyük bir fotoğraf eşliğinde "İşte gözaltından ilk fotoğraf" başlığını kullanarak basın ahlakı(!)nda zirve yaptı.

Buyurun size "hükümet medyası" ahlakı (!). Böyle bir habercilik, böyle bir haber sunumu mu olur? İnsan düşmanlık yaptığında bile ahlaklı olmalı değil mi? Alın cemaat medyasını, vurun hükümet medyasına. Tencere dibin kara, seninki benden kara meselesi.

İşte Takvim'in, basın ahlakı(!)nda zirve yapan manşeti:

 

Etiketler : #Paralel   #operasyon   #ve   #Hükümet   #medyası   #ahlakı   #(!)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN