'Kurtuluşa kadar direnişe devam'

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Gazze'ye gelen Vefa Kafilesi-2 aktivistlerini kabul etti. Heniyye, "Filistin topraklarını kurtarıncaya kadar direnişe devam edeceğiz" dedi.

24-06-2012


Filistin Başbakanı İsmail Heniyye dün öğleden sonra Gazze'ye gelen Vefa Kafilesi-2 aktivistlerini kabul etti. Filistin Enformasyon Merkezi'nin (FEM)  bildirdiğine göre Kafileye Katar, Mısır, Ürdün, Suriye, Cezayir ve Fas'tan aktivistlerle Avrupa ülkelerinden yaşayan Filistinliler iştirak ediyor.

İsra ve Mirac'ın yıldönümünde Gazze'yi ziyaret eden kafilenin yaptığı ziyaretin anlamlı olduğunu belirten Heniyye, yine bu mübarek günlerde işgal güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan 10 kişinin kanlarıyla Gazze'yi suladığını belirtti.

Heniyye devamla şunları söyledi:

"Cihad ve direnişin sürdüğü bir zamanda destek için gelen kafile çok önemli. Ziyaret, gelen insanların taşıdığı onur ve özgürlük aşkını gösteriyor. Filistin'e ulaşmak için kafilenin uğradığı her yerde Filistin'de destek için sürdürdüğü faaliyetleri takdir ediyoruz."

Filistin halkının ümmete hep güvendiğini ve hüsnü zan beslediğine dikkat çeken Heniyye "Filistin topraklarını ve kutsal mekânları kurtarıncaya kadar cihad ve direnişe devam edeceğiz.

Dayanışmacıların yaptığı faaliyetler burada cihad ve direniş sürdüren Filistin halkının çabalarından daha az önemli değildir. Dünyanın dört bir yanında sürdürdükleri faaliyetleri Filistin halkı büyük bir dikkatle takip ediyor" dedi.

(Kaynak: Vahdet Haber)

Etiketler : #'Kurtuluşa   #kadar   #direnişe   #devam'   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN