"İşbirlikçi Abbas, Filistin'i temsil edemez"

Bugün Türkiye'ye gelecek olan işbirlikçi Mahmud Abbas ve onu Filistin'in temsilcisi olarak muhatap alanlar, İstanbul'da Özgür-Der ve Ankara'da Ankara Filistin Dostları tarafından protesto edilecek.

06-02-2009


Bugün Türkiye'ye gelecek olan işbirlikçi Mahmud Abbas ve bu haini Filistin'in temsilcisi olarak muhatap alanlar, İstanbul'da Özgür-Der ve Ankara'da Ankara Filistin Dostları tarafından protesto edilecek.

 

Filistin halkının işgale karşı onurlu mücadelesinde ihaneti tercih etmiş, ABD ve İsrail terör devletlerinin işbirlikçisi hüviyetini kazanmış olan Mahmud Abbas, Filistin halkının temsilcisi olarak Ankara'ya çağrılıyor. Gazze halkının yaşadığı katliamda payı olduğu ve işbirlikçi kimliği Başbakan'ın ifadelerinde de vurgulanmasına rağmen Filistin temsilcisi olarak Abbas'ın muhatap alınması açık bir çelişkidir. Görev süresi zaten bitmiş olan ve Filistin halkını temsil etme özelliği olmayan Abbas'ın, hukuksuz bir şekilde Filistin Başkanı koltuğunda oturduğu bilinmesine rağmen, muhatap alınması kabul edilemez. Filistin'in meşru temsilcisi, halkın kahir ekseriyetinin tercihiyle hükümeti oluşturmuş Filistin Başbakanı İsmail Heniye'dir. Dolayısıyla işbirlikçi-hain kimliği açık olan Abbas'ın muhatap alınmasını ve Gazze halkının yaşadığı insanlık trajedisinde payı olan Abbas'ı protesto etmek Filistin İslami direnişiyle dayanışma sorumluluğunun bir gereğidir.

 

Bu vesileyle Filistin halkını temsil etme konumunu yitirmiş bir şahsiyetin Filistin'i temsil edemeyeceğini haykırmak için 7 Şubat Cumartesi günü 12:00'de Güvenpark'ta Ankara Filistin Dostları Platformu tarafından; aynı gün 13:00'te İstanbul Saraçhane Parkı'nda Özgür-Der tarafından bir protesto eylemi gerçekleştirilecektir.

 

 

 

 

 

7 Şubat 2009 Cumartesi

12:00

Güvenpark / Ankara

(Ankara Filistin Dostları Platformu)

 

 

7 Şubat 2009 Cumartesi

13:00

Saraçhane Parkı / Fatih-İST.

(ÖZGÜR-DER)

 

(Kaynak: Haksöz Haber)

 

İŞBİRLİKÇİ MAHMUD ABBAS FİLİSTİN HALKINI TEMSİL EDEMEZ!

 

Eylem Takvimi:

Etiketler : #İşbirlikçi   #Abbas   #   #Filistin'i   #temsil   #edemez   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN