"Annesi Yahudi olan Sisi, bir Mossad ajanı" iddiası

Sorun, Mısır’ın haydut genel kurmay başkanı General Abdulfettah El Sisi’nin Yahudi olması değil (Annesi Malikah Titani bir Fas’lı Yahudiydi. Annesi Yahudi olduğu için kendisi otomatikman Yahudi oluyor). Sorun, El Sisi’nin Yahudiliğini ve İsrail’le olan bağlarını gizlemesidir. Bundan da büyük olan sorun ise Sisi’nin nerdeyse kesin olarak Mossad ajanı olmasıdır. Bu demektir ki Sisi’nin Mısır’ı sadece muz cumhuriyeti tarzında bir diktatörlük değildir. Mısır aynı zamanda İsrail tarafından işgal edilmiş bir ülkedir. Mısır, Büyük İsrail’in gelmiş geçmiş en yeni ve en büyük vilayetidir.

13-02-2014


Siyonistlerin Nil ve Fırat arasındaki toprakları çalmak için tasarladıkları Büyük İsrail Projesi, yarı yarıya gerçekleşmiş durumda.

En son Nil’i çaldılar. 

Sorun, Mısır’ın haydut genel kurmay başkanı General Abdulfettah El Sisi’nin Yahudi olması değil ( Annesi Malikah Titani bir Fas’lı Yahudiydi. Annesi Yahudi olduğu için kendisi otomatikman Yahudi oluyor). (..)

Sorun, El Sisi’nin Yahudiliğini ve İsrail’le olan bağlarını gizlemesi ve Mısır’ın emekleyen demokrasisini hile ve kitleleri katlederek yıkmasıdır.

Bundan da büyük olan sorun ise Sisi’nin nerdeyse kesin olarak Mossad ajanı olmasıdır. Bu demektir ki Sisi’nin Mısır’ı sadece muz cumhuriyeti tarzında bir diktatörlük değildir. Mısır aynı zamanda İsrail tarafından işgal edilmiş bir ülkedir. Mısır, Büyük İsrail’in gelmiş geçmiş en yeni ve en büyük vilayetidir. 

Onun için İsrail büyükelçisinin Sisi için “ bütün Yahudiler için ulusal bir kahraman” demesine şaşırmamalıyız.

El Sisi’nin dayısı Uri Sibagh 1948-1950 yılları arasında Yahudi Savunma Güçleri (Hamagain) üyesiydi. 1968’den 1981 yılına kadar Ben Gurion’un İşçi Partisinde genel sekreterlik yaptı. Uri’nin kız kardeşi (El Sisi’nin annesi) büyük ihtimalle Mossad’ın verdiği görev için Mısır’a göç etmişti. Bu görev Mossad’ın Cumhurbaşkanı Mursi’yi devirip yerine Sisi’yi 3 Temmuz 2013 darbesiyle getirmesiyle tamamlanmış oldu. 
(..)
Medyadaki bir çok haber ve güvenilir kaynakların belirttiği gibi, El Sisi Mısır ordusunun İsrail ile temaslarını sağlayan kişiydi. 3 Temmuz’daki darbe sırasında sürekli olarak İsrail ve Amerikan ordusuyla telefon görüşmeleri yapıyordu ( İsrail ona tam destek vermişti ve Amerikan yardımının kesilmeyeceği sözünü vermişti. Amerikalılar ise saçmalıyordu).

Mısır darbesi ve onun propaganda şekli İsrail işaretleri taşıyordu. İsrail tarafından finanse edilen Mısır medyası- ki o da Yahudilerin kontrolünde- sürekli Mursi’yi Adolf Hitler ile kıyaslıyordu. Darbenin arkasındaki güçlerin Mursi=Hitler suçlamaları, onların Mısırlı olmayıp Siyonist olduğunun bir numaralı kanıtıdır.

İsrail darbeden beri El Sisi’yi övüyor, para yardımında bulunuyor ve onun yaptıklarına destek veriyor. Mossad ajanı El Sisi bunun karşılığında Gazze’ye giden tünelleri tamamen kapatarak Filistin’e savaş ilan etmiş oldu. Ayrıca Rothschild’in kuklalarından ve kripto Yahudilerden milyarlarca dolarlık yardım aldı...

(Dr. Kevin Barrett, Veteranstoday.com, Çeviren: İbrahim Karataş / Yeni Akit)

Etiketler : #Annesi   #Yahudi   #olan   #Sisi   #   #bir   #Mossad   #ajanı   #iddiası   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN